Tapahtumissa on aina paljon liikkuvia osia. Niiden ulkoistaminen vapauttaa aikanne ydintehtäviinne keskittymiseen. Meillä on yli 10 vuoden ja tuhansien tapahtumien kokemus, jota soveltamalla voimme tarjota tarpeisiinne sopivia innovatiivisia palvelukokonaisuuksia.

Voimme tulla mukaan jo suunnitteluvaiheessa ja auttaa ideoimaan tapahtumapaikkaa, puhujia ja esitystekniikkaa tai selvittää, mitä kutsuvieraat tapahtumalta odottavat. Voimme hoitaa kutsuprosessin ja miettiä kutsuihin liittyvää markkinointia sekä auttaa tehostamaan verkostoitumista tapahtuman aikana. Tai voimme ottaa haltuun koko tuotannon, jolloin teidän tarvitsee vain päättää tapahtuman ajankohta, kohderyhmä ja mitä haluatte viestiä, minkä jälkeen voitte keskittyä vieraiden kanssa seurusteluun ja verkostoitumiseen.

 

Kuinka voimme olla avuksi?

Konseptit ja ideat

Ideoidaan yhdessä, miten tehdään tapahtumastasi vieläkin parempi!

Sisällön merkitys tapahtumissa korostuu kaiken aikaa. Millaisia teemoja ja puhujia meillä pitäisi olla? Miten tehdään tapahtumasta vaikuttava, interaktiivinen ja osallistava? Millaisia keinoja ja teknisiä ratkaisuja löytyy? Entä miten edistämme verkottumista, jotta tapahtuma tukee liiketoimintaa ja uusasiakashankintaa?

Toimiiko nykyinen messukonseptisi? Välittääkö se yrityksesi viestiä oikein, houkutteleeko se käymään osastollasi?

Jos mielessäsi on tällaisia kysymyksiä, meiltä löytyy apu ja vastaukset.

Kiinnostaa, kertokaa lisää!

Kohderyhmät ja markkinat

Tiedätkö mitä asiakkaasi odottavat tapahtumalta? Voisiko tapahtumaa käyttää uusasiakashankinnassa? Autamme sinua selvittämään sen.

Kohderyhmäanalyysin avulla selvitämme, mitä kohderyhmänne odottaa tapahtumaltasi. Näin sisältö ja teema voidaan rakentaa vastaamaan heidän tarpeitaan ja odotuksiaan. Samalla voimme päivittää asiakaslistasi. Teemme selvityksen valitsemallesi ryhmälle puheluin ja nettilomakkeen avulla. Näin saamme heidän ajatuksensa parhaiten esiin ja sitoutamme heitä tapahtumaan.

Tämä palvelu on mainio tapa tavoittaa myös yrityksiä, joista toivot tulevan asiakkaitasi. Selvitämme oikeat yhteystiedot, otamme yhteyttä kohderyhmään ja kerromme yrityksestäsi, palveluistasi ja tapahtumastasi. Saat kattavan yhteystietolistan relevanteista liideistä.

Erittäin kiinnostavaa, haluan lisätietoja!

Kutsuminen ja jälkimarkkinointi

Herätä kutsuvieraiden huomio. Oikeissa kanavissa ja oikeaan aikaan.

Tapahtuma kannattaa nähdä sarjana kohtaamisia kohdeyleisön kanssa ja rakentaa kattavaa markkinointia ja viestintää tapahtumien ympärille – ennakkoon, itse tapahtumassa ja sen jälkeen. Tärkeitä ovat huolellinen aikataulutus, osuva kanavien valinta ja sisältösuunnittelu.

Kutsut kannattaa lähettää ajoissa. Kohderyhmäsi saa kutsuja moniin tilaisuuksiin, joten se miten ja milloin heille kommunikoit, on ratkaisevaa. Mietimme, milloin painettu kutsu toimii parhaiten, milloin taas videoklippi osana sähköistä kutsua herättää kiinnostuksen tehokkaimmin.

Voimme hallinnoida puolestasi koko kutsuprosessin suunnittelusta kiitosviestien lähettämiseen. Luomme tapahtumasivut, aikataulutamme ja suunnittelemme kutsut, vastaanotamme rekisteröinnit ja vastaamme vieraiden kyselyihin. Meillä on myös henkilökohtainen kutsu- ja aktivointisoittopalvelu: varmistamme, että kutsut ovat menneet perille ja aktivoimme kutsuttuja rekisteröitymään.

 

Tätä tarvitsemme, kertokaa lisää

Tapahtumatuotanto

Ulkoista koko tapahtumatuotanto tai osia siitä meille. Säästät aikaa – ja rahaa.

Voit ostaa meiltä apua johonkin tapahtuman toteutuksen osaan, kuten tilojen kartoitukseen tai tekniseen toteutukseen. Tai voit antaa meille kokonaisvastuun ns. avaimet käteen -periaatteella. Silloin ME Studio ottaa vastuun kaikesta toteutukseen ja alihankintoihin liittyvästä. Projektipäällikkö tiimeineen varmistaa, että puitteet ovat budjetin ja sovitun suunnitelman mukaiset. Te voitte keskittyä tilaisuuden sisältöön ja saapua paikalle isännöimään vieraitanne. Me hoidamme kaiken muun.

Otan mielelläni lisätietoja

Tehokkuutta tapaamisiin

Verkostoitumispalvelun avulla sovit etukäteen tapaamisia juuri sinua kiinnostavien osallistujien kanssa ja tehostat ajankäyttöäsi.

Meeting Manager -verkostoitumispalvelumme avulla voit etukäteen sopia lyhyitä tapaamisia osallistujien kesken. Näin juuri oikeat ihmiset kohtaavat toisensa ja  saavat tapahtumasta enemmän irti. Tapaamisten tarkoitus on yhdistää ihmiset, jotka eivät usein tunne ennestään. Tällaiset tapaamiset edistävät vahvasti liiketoiminnan kehittämistä.

ME Studio varaa ja sopii tapaamiset ennakkoon määriteltyjen henkilöiden kesken ja luo heille henkilökohtaiset kalenterit. Tapahtumassa on palvelutiski, jossa voi perua palavereja tai sopia uusia. Varmistamme, että oikeat ihmiset löytävät toisensa ja tapaavat oikeaan aikaan.

Kiitos, haluan lisätietoja