Hyvää joulua & onnellista uutta vuotta!

Annamme tänä jouluna lahjoista kalleinta – aikaa!

Halusimme tänä vuonna koko ME Studion voimin antaa lahjaksi kaikkein tärkeintä ja kalleinta: aikaa. Olemme päätyneet sijoittamaan asiakkaidemme perinteisiin joululahjoihin varatun summan Seurana Oy:n kummivanhustoiminnalle.

Seurana Oy:n kantavana ajatuksena on sijoittaa yhdessä vietettyyn aikaan, jonka arvokkuus on usein meille jokaiselle itsestään selvää. Moni henkilökunnastamme on omassa elämässään kohdannut vanhusten yksinäisyyttä joko lähipiirissä tai läheisten tarinoiden kautta. Seurana Oy valitsee yrityksemme kummivanhukselle parhaiten soveltuvan, tehtävään erityisesti koulutetun ja perehdytetyn Seuralaisen. Onnellisen vanhuuden ammattilaisen kanssa kummivanhuksemme voi esimerkiksi kahvitella, ulkoilla, jutella, katsoa valokuvia tai jakaa muita kiireettömiä ja merkityksellisiä hetkiä. Joululahjamme kattaa Seuralaisen kummivanhuksellemme yhteensä viideksi kuukaudeksi.

Meille nimetty kummivanhus on valikoitunut Seurana Oy:n ja Helsingin Alzheimer-yhdistyksen kautta. Henkilökuntamme saa tukikuukausien ajalta tervehdyksiä vanhuksen arjesta.

Me ME Studiolla haluamme myös kannustaa asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme sekä sidosryhmiämme mukaan jakamaan aikaa jokaiselle parhaiten sopivalla tavalla. Olisiko se jouluinen puurojuhla läheisille vanhuksille tai yksinkertaisimmillaan puhelinsoitto isovanhemmille?

Haluamme toivottaa rauhaisaa joulunaikaa sekä onnellista uutta vuotta 2020!

Voit lukea lisää kummivanhustoiminnasta Seurana Oy:n nettisivuilta.