ME OLEMME ME STUDIO

 

Vuosi 2018 oli yrityksellemme muutoksen aikaa. Kevään raikas brändiuudistus oli vasta alkusoittoa; kesäkuussa muutimme uusiin valoisiin ja innovatiivista työskentelyämme tukeviin tiloihin Kaapelitehtaan naapuriin. Tupareita juhlistettiin elokuussa upeiden asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden ympäröimänä. 

 

Vuoden 2019 vaihtuessa naapuruston lounaspaikat ovat tulleet tutuiksi ja tapahtumakalenteri on täyttynyt toinen toistaan vaikuttavammilla tuotannoilla!  Joukkoomme on myös liittynyt tasaiseen tahtiin uusia tapahtumatuotannon ammattilaisia niin myynnin, suunnittelun kuin tuotannonkin työtehtäviin. Olemme tänä päivänä entistä vahvempia ja valmiimpia vastaamaan asiakkaidemme monipuolisiin tarpeisiin. 

 

Me muistamme hetkiä, emme päiviä – siksi tarvitaan tapahtumia

 

Maailmassa, jossa yhä suurempi osa informaatiosta jaetaan digitaalisesti, on pysyttävä mukana teknologian kehityksessä. ME Studion vahvuuksia onkin monipuolinen kohderyhmä- ja kutsumarkkinoinnin digitaalinen osaaminen. Kaikki digitaalinen työskentelymme kulminoituu kuitenkin ydintekemisemme loppuhuipennuksessa: ihmisten välisessä kohtaamisessa. Oli kyseessä sitten ylimmän johdon strategiset hankkeet, yrityksen sisäiset tilaisuudet tai erilaiset yritys- ja kuluttajatapahtumat, keskiössä on kohtaaminen – päätöksenteon takana on kuitenkin aina ihminen. Ihmiselle tärkeää on saada päätöksiensä tueksi kokemuksia. Kokemuksia saa vuorovaikutuksesta, ihmisten välisestä kanssakäymisestä. Lopulta me muistamme hetkiä, emme päiviä – siksi tarvitaan tapahtumia. 

 

Välitä viesti & tee vaikutus

 

Olemme kuulleet sanottavan, että tiedon ja päätöksenteon välinen dialogi on rikki – viesti ei välity riittävän tehokkaasti. Yritystapahtuma on erittäin tehokas keino välittää viestiä, oli kyseessä sitten sisäinen tai ulkoinen tilaisuus. Hyvä vaikuttavuus on enemmän toimintaa kuin viestintää. Tapahtuman etu onkin siinä, että se mahdollistaa kohtaamisen, herättää tunteita ja antaa mahdollisuuden tehdä vaikutuksen toiminnan kautta. Tapahtuma antaa yrityksen edustajille mahdollisuuden kohdata yhden päivänä aikana asiakkaita, kumppaneita tai työntekijöitä enemmän, kuin jopa kuukausissa. 

Myynti ja asiakkuus -tiimimme yhdessä luovan tiimimme kanssa työstää jatkuvasti uusia innovatiivisia tapahtumakonsepteja. Rakennamme tapahtumat aina asiakkaan sekä heidän kohderyhmänsä toiveet ja haasteet huomioiden, tuoden mukaan aina jotain uutta ja vaikuttavaa. Työlistallamme tänä vuonna on jälleen sisällöllisesti mielenkiintoisia asiakasseminaareja, näyttäviä lanseerauksia, kaiken kokoisia messuosastoja ja upeita gaaloja. Pääset tutustumaan jo nyt taidonnäytteisiimme Referenssit -osiossa. 

Tapahtumarikasta vuoden jatkoa kaikille – stay tuned. 

Mikko Kaarlela
CEO
p. 040 583 7339
mikko.kaarlela@mestudio.fi