ME STUDION TOIMENPITEET COVID-19 OSALTA

Suomen hallitus teki 12.3.2020 suosituksen, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Lisäksi suositellaan, että myös muiden kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä. Valtion järjestämät isot seminaarit ja tapahtumat perutaan toukokuun loppuun saakka.

Ilmoitus oli odotettavissa. On selvää, että suosituksella on kaikille tapahtuma-alalla toimiville yrityksille ja ihmisille suuret vaikutukset. Emme voi tietää mitä tämä tarkoittaa pitkässä juoksussa, mutta väistämättä edessä on ennakoitua tiukemmat ajat – ainakin hetkellisesti.

Me ME Studiossa otamme tämän tilanteen vakavasti ja noudatamme annettuja suosituksia. Tämän johdosta olemme linjanneet seuraavaa:

  1. Koko henkilöstöämme on ohjeistettu tekemään työt etänä aina kun se on mahdollista
  2. Suosimme etäkokouksia niin sisäisesti kuin asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa
  3. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja toimimme viranomaisten ohjeiden mukaisesti
  4. Edistämme täydellä tarmolla asiakkaidemme projekteja, etsimme vaihtoehtoisia malleja ja tapoja toteuttaa tapahtumat etänä
  5. Suuntaamme katseet tulevaisuuteen virittämällä organisaatiomme täyteen terään, jotta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin parhaalla palvelulla ja vaikuttavilla teoilla

Kriisit eivät koskaan ole toivottavia, mutta niistä poikii usein myös hyviä asioita ja ne yhdistävät ihmisiä. Ilokseni voin todeta tapahtuma-alan sisällä on jo ryhdytty yhteisesti toimiin, joista on varmasti hyötyä meille kaikille nyt ja tulevaisuudessa. Tästä kuullaan lisää lähiaikoina.

Uskon vahvasti siihen, että edessä on kaikkien aikojen kiireisin ja vaikuttavin syksy tapahtumien suhteen. Tätä uskoa tukee asiakkaidemme, kumppaniemme ja henkilöstömme tahtotila toteuttaa suunnitellut tapahtumat ja kohtaamiset parhaalla mahdollisella tavalla, kun tilanne on normalisoitunut.

ME Studion puolesta toivotan kaikille alalla toimiville kollegoille, kumppaneille ja asiakkaille voimia haastavaan tilanteeseen.

 

Mikko Kaarlela
toimitusjohtaja
Management Events Studio Oy