SISÄLLÖT JA ELÄMYKSET

Digitaalisella aikakaudella olemme jatkuvasti miljoonien viestien ja ärsykkeiden ympäröimänä. Tämä tekee aidoista kohtaamisista ja kokemuksista arvokkaita sekä ennen kaikkea haluttuja.

Ihmiset haluavat heille kohdistettujen viestien olevan puhuttelevia, merkityksellisiä ja koskettavia.

Kokemuksellista markkinointia hyödyntävän tapahtuman käyttäminen markkinoinnin alustana ei vielä ole kovinkaan yleistä yrityksissä. Tämä tarjoaa edelläkävijöille mahdollisuuden erottautua markkinoilla ja saavuttaa selkeää kilpailuetua.

Me ME Studiossa olemme kokemuksellisen markkinoinnin osaajia ja autamme mielellämme luomaan aitoja merkityksellisiä kohtaamisia kohderyhmiesi kanssa.

Kokemuksellinen markkinointi osana markkinoinnin työkalupakkia lisää vaikuttavuutta. Modernissa maailmassa asiakkailla on enemmän vaihtoehtoja. Tunteet ja tunnetilat tutkitusti vaikuttavat lopulliseen ostopäätökseen. Yhteiset kokemukset ja elämykset asiakkaiden kanssa sitouttavat sekä luovat haluttua mielikuvaa yrityksestä ja ennen kaikkea herättävät tunteita. Kokemuksellisen markkinoinnin keinoilla luodaan voimakkaimmat tunne-elämykset ja sitoutetaan asiakkaita tehokkaasti brändiin.

Alla esimerkkejä tapahtumista, joihin olemme tuottaneet unohtumattomia elämyksiä.

Suunto CES2018

 

ADVANTAGE18

 

Reboot Finland D.Day 2017 -tapahtumasarja