TAPAHTUMATUOTANTO

Tapahtuman suunnittelu ja konseptointi lähtee aina asiakkaan tarpeesta. Huolehdimme tapahtuman koko elinkaaren ensiaskeleesta aina jälkihoitoon saakka, raudanlujalla ammattitaidolla.

Tapahtumiemme tavoitteena on aina vaikuttaa, yllättää ja tuottaa positiivisia tunne-elämyksiä. Tunteet toimivat moottorina päätöksenteolle ja vaikuttamalla tapahtuman avulla tunteisiin, voidaan vaikuttaa myös toimintaan.

Yleisimmät tapahtumatyypit ovat virtuaali-, hybridi- ja livetapahtumat, joiden rinnalla myös satelliittitapahtumien toteutus on lisääntynyt. Virtuaalitapahtumat tuotetaan kokonaan verkossa valitulla tapahtuma-alustalla. Tällöin tapahtuma kuvataan valitussa paikassa ja striimataan osallistujille joko suorana lähetyksenä tai tallenteena. Livetapahtuma on se perinteisin tapahtumamuoto, jolloin kaikki osallistujat kutsutaan samaan aikaan samaan paikkaan. Se mahdollistaa kattavimmin kohtaamisen ja vuorovaikutuksen osallistujien välillä. Perinteisimmät livetapahtumat ovat seminaareja, konferensseja, messuja sekä erilaisia yritys- ja asiakastilaisuuksia. Hybriditapahtuma yhdistää kaksi edellistä – tällöin osallistujalla on mahdollisuus valita saapuuko tapahtumaan paikan päälle vai katseleeko tapahtumaa etänä.

Satelliittitapahtumat ovat yhdistelmä kaikista edellä mainituista ja sopivat ketteryytensä puolesta suuren organisaation tarpeisiin. Tällöin voidaan järjestää yksi päätapahtuma esimerkiksi kaupungissa tai maassa, jossa organisaation päätoimipiste on, mutta virtuaalitapahtumasta poiketen järjestetään myös useita pienempiä tapahtumia maihin tai paikkakunnille, jossa on yrityksen muita toimipisteitä, jolloin osallistujien matkustamiseen käytetty aika vähenee huomattavasti.

Autamme mielellämme valitsemaan teille sopivimman tapahtumatyypin tarpeidenne mukaisesti.

Tuotantotiimimme projektinhallinnan ammattilaisina huolehtivat tapahtuman toteutuksesta käytännössä, pienimmätkin yksityiskohdat huomioiden.

Raportoimme projektin kulusta sovitusti ja asiakkaamme saavat keskittyä muihin asioihin tai halutessaan olla mukana aktiivisena jäsenenä projektin alusta loppuun saakka.

Alla esimerkkejä upeista tuotannoista.

Great Place to Work 2019 -gaala

Tapahtumatuotannon esimerkkejä - Great Place to Work Gaala

 

Aukion Avajaiset – Helsinki-Vantaan lentokenttä

Tapahtumatuotanto ME Studion toteuttamana - Aukion Avajaiset

 

ADVANTAGE18

Tapahtumatuotanto on ME Studion erikoisalaa - lue esimerkiksi referenssimme Advantage 2018 -tapahtumasta