Meidän unelmamme on olla alan paras työpaikka, joka tarjoaa monipuolisimmat kehittymismahdollisuudet tapahtumataitureille. Tämän myötä haluamme vahvistaa tiimiämme lisääntynen kasvun myötä ja toivottaa intohimoisesti omaan työhönsä suhtautuvat tapahtumataiturit meidän tiimiimme, jossa välittäminen, ammattitaito, kunnianhimo ja luotettavuus ovat toiminnan kulmakiviä.

Lue alta lisää siitä, mitä etsimme juuri tällä hetkellä, vaikka meillä ei olisi juuri nyt omaan osaamiseesi sopivaa työtä tarjolla, voit laittaa meille avoimen hakemuksen osoitteeseen studio@mestudio.fi ja kertoa meille missä sinä olet erityisen hyvä.

Haluatko sinä olla uusi asiakkuusjohtajamme?

Tarvitsemme sinua pitämään huolta asiakkuuksistamme, kasvattamaan niitä sekä innostamaan mukaan uusia. Ymmärrät liiketoimintaa ja tapahtumien roolin asiakkaan liiketoimintatavoitteiden saavuttamisessa. Vakuutat esiintymiselläsi ja asiantuntemuksellasi, näet virtuaalitapahtumien monipuoliset mahdollisuudet ja sytytät myös asiakkaasi näkemään ne. Kuuntelet asiakkaita herkällä korvalla ja osaat viestiä heidän toiveensa selkeästi tiimillesi.

Tehtävässä vastaat asiakaspidosta ja myyntituloksiin pääsemisestä. Ideoit ja suunnittelet tuotantoja sekä kehität palveluja yhdessä asiakkaan ja projektitiimien kanssa.

Sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä asiakkuuksien hoidosta. Olet hankkinut tapahtuma-alan kannuksia ja tiedät käytännönläheisesti, mistä elementeistä loistavat tuotannot on rakennettu. Olet erinomainen tiimipelaaja ja jämäkkä diplomaatti. Kokemuksesi ja osaamisesi vahvistavat projektitiimiä ja kannustavat ylittämään asiakkaan odotukset yhdessä, jokaisessa tuotannossa!

Pääset tekemään tuloksia taitavan tiimimme ja monipuolisesti osaavien kumppaneittemme kanssa. Elämme keskellä mielenkiintoista toimialamurrosta. Nyt on mahdollista vaikuttaa koko alaan. Vain mielikuvitus on rajana, kun välimatkatkaan eivät enää pysäytä tapahtumien vaikuttavuutta.

Tule varmistamaan, että asiakkaamme viesti saavuttaa sydämet mieleenpainuvalla tavalla.

Hae tehtävää heti lähettämällä hakemuksesi ja CV sähköpostiin mikko.kaarlela@mestudio.fi. Aloitamme haastattelut välittömästi sopivien kandidaattien kanssa ja täytämme paikan soveltuvan henkilön löytyessä. Voit kysyä tehtävästä lisää Toimitusjohtaja Mikko Kaarlelalta, puh 040 583 7339, Management Events Studio Oy.

Tutustu myös https://www.mestudio.fi ja Instassa @mestudiofi