#yhdessä

Tapahtuma-ala luetaan yhdeksi stressaavimmista aloista heti sotilaiden, palomiehien, poliisien ja lentäjien jälkeen. Stressin syyt ovat kuitenkin täysin muissa tekijöissä, kuin edellä mainituissa ammateissa. ME Studion tiimiläisillä on varastossa toinen toistaan hätkähdyttävämpiä tarinoita siitä, mitä erilaisissa tuotannoissa voi tulla vastaan!

 

Kerran erään kansainvälisen messuosaston rakenteet olivat jumissa Euroopan rajan tullissa päivää ennen tapahtumaa, ja toisella kerralla Itä-Euroopassa valkoisena tilattu laminaattilattia tuli paikalle mustana tiilenä. 

Nopean reagoinnin ja verkostojen hyödyntämisen ansiosta molemmissa tapauksissa lopputulos oli se mihin pyrittiin alusta alkaen. Messuosasto nousi pystyyn ennen tapahtuman alkua ja mustana tilattu lattia vaihtui suunniteltuun valkoiseen. Stressasiko? Aivan varmasti! Tuliko hetkellinen tunne siitä, että nyt mokattiin? Ehkä, mutta molempien tuotantojen lopputulos oli juuri se, mihin alunperin pyrittiin.

Edellä mainitut tilanteet ovat hyviä esimerkkejä siitä, kuinka kylmähermoisuudella, luovuudella ja erityisesti toisiimme luottamalla saimme asiat onnistumaan kuten suunniteltu, ilman paniikka tai turhaa sähläystä!  

Alkuvuoden upeiden tuotantojen innostamina pysähdyimme pohtimaan, mikä saa meidän tiimiläiset jaksamaan paremmin useiden eri projektien ollessa käynnissä yhtäaikaa. Kaikki työntekijät ovat omia persooniaan omine vahvuuksineen, mutta yksi yhteinen ominaisuus meitä yhdistää: halu työskennellä vaihtelevissa projekteissa ja tuottaa asiakkaillemme unohtumattomia kokemuksia. Pitkien tapahtumapäivien tai ulkomaanreissujen jälkeen toimistolle palatessa on tärkeää, että työkavereille voi kertoa projektien opit ja kopit, tai ihan vaan jutella niitä näitä – oli se sitten työhön liittyvää tai ei. Työntekijöidemme välillä vallitsee ennenkaikkea keskinäinen luottamus ja tsemppaava ilmapiiri, joka ei välttämättä synny suoraan yhteisistä projektista. 

Kun työntekijällä on tunne, että häntä ja hänen työtään kunnioitetaan, hän haluaa panostaa työhönsä ja motivoituu lähes poikkeuksetta. Kunnioituksen tunne lähtee hyvästä vuorovaikutuksesta, joka edistää luottamusta ja hyvää yhteishenkeä. Jokapäiväisen yhdessä työskentelyn ja jatkuvan kouluttautumisen lisäksi haluamme edistää vuorovaikutusta ja luottamusta keskuudessamme lähtemällä säännöllisesti viihtymään myös toimiston ulkopuolelle urheilun tai kulttuurin pariin. Joskus on rentouttavaa mennä porukalla ravintolaan ja juttelemaan rennoissa merkeissä muustakin kuin työstä. Tai vaikka järjestää yrityksen sisäiset pikkujoulut Kööpenhaminassa, kuten teimme joulukuussa 2018 – näistä juhlista riittää jutun juurta vielä tänäkin päivänä!  

Kiitos kuuluu meidän jokaiselle tiimiläiselle! #yhdessä todellakin teemme onnistuneimmat tapahtumat, ja teemme jatkuvasti töitä myös sen eteen, että jokaisella on päivittäin hyvä fiilis olla töissä!