Juuret syvällä tapahtuma-
alan sydämessä

Suunnittelemme jokaisen tapahtuman niin, että se sujuu mutkattomasti ja ennakoidusti alkaen suunnitteluvaiheesta toteutukseen. Mukaudumme sujuvasti yllättäviinkin muutoksiin ja tuomme pöytään vain ratkaisuja ja positiivista asennetta. Ymmärrämme asiakkaan bisnestä, ja tiedämme, kuinka tapahtumamarkkinoinnilla tuetaan liiketoiminnan tavoitteita. Teemme töitä jämäkällä, mutta rennolla otteella. Välitämme ympärillemme iloa ja innostusta.

Yhteiset arvomme

Innostun ja inspiroidun

Ilo, luovuus ja tekemisen palo kuuluvat jokaiseen projektiin. Arvostan työtäni tapahtumien ja kasvutarinoiden rakentajana.

Uskallan olla avoin

Kuuntelen ja keskustelen. Tuon esille myös ongelmat ja esitän niihin ratkaisuehdotuksia.

Osaan sen tai opettelen

Haluan kehittyä ja uudistua. Näen muutokset mahdollisuutena enkä lannistu vaikeissakaan tilanteissa.

Olen tiimipelaaja

Kaiken takana on hyvä tiimi, jossa jokaisella on omat vahvuutensa.

Pidän sen, minkä lupaan

Sanaani voi luottaa. Näin syntyy pitkäaikaista kumppanuutta.

Teemme työmme ilolla

Tapahtumapalvelut ovat laaja kokonaisuus, johon tarvitaan monipuolista osaamista. Kumppaneihimme kuuluu niin lahjakkaita luovan suunnittelun ammattilaisia kuin tapahtuma-alan tekijöitä aina ohjelmatoimistoista catering-yrityksiin ja artisteista kuljetuspalveluihin. Valitsemme laajasta yhteistyöverkostostamme kulloiseenkin projektiin parhaiten sopivat tekijät.

Olemme tarinankerronnan ja kohtaamisen ammattilaisia, joilla on kyky luoda ikimuistoisia ja kohderyhmää puhuttelevia tapahtumia. Olemme tapahtumatoimisto, jonka osaaviin käsiin voit huoletta jättää tapahtuman järjestämisen. 

Rakennamme vaikuttavat yritystapahtumat

ME Studio perustettiin vuonna 2000 asiakastilaisuusyksiköksi Management Events Oy Ltd:n sisälle toteuttamaan yksittäisten yritysten ja yhteisöjen tapahtumamarkkinointia. Seitsemän vuotta myöhemmin ketterä yksikkömme yhtiöitettiin itsenäiseksi yhtiöksi.

Vuonna 2017 aloimme vahvistaa asemaamme luovana tapahtumatalona ja palkkasimme riveihimme omia suunnittelijoita. Lopullinen irtautuminen Management Eventsistä tapahtui tammikuussa 2020. Samana vuonna virtuaalitapahtumat tulivat osaksi yrityksemme nykyisiä palveluita. 

Tarkka projektinhallinta, laajat verkostot ja innovatiivinen tapa toimia ovat hioutuneet vuosikymmenten aikana taitavien tekijöiden käsissä. Huolehdimme siitä, että arvokkaat opit välittyvät tekijältä toiselle tiiviin työyhteisömme sisällä.

Menneisyys on voimavaramme ja osaamisen tae, mutta katseemme suuntaa vahvasti tulevaisuuteen. Seuraamme ajan ilmiöitä ja etsimme jatkuvasti uudenlaisia lähestymistapoja jokaiseen kohtaamiseen. Jokainen tapahtuma on myös meille kasvutarina.