Yritystapahtumat ovat tilaisuus saada brändillesi näkyvyyttä ainutlaatuisella ja erottuvalla tavalla.

Yritystapahtuman tavoitteena on vahvistaa yrityksen brändiä ja työnantajamielikuvaa sekä toimia markkinoinnin tukena. Onnistuneet yritystapahtumat nojaa suunnitelmaan, joka sisältää asiakkaan tarpeet ja tavoitteet sekä täsmälliset askelmerkit projektin eri vaiheisiin. Tapahtumapäivänä yrityksen brändi herää eloon ja keskeiset viestit tavoittavat yleisön mieleenpainuvalla tavalla. Taitavasti konseptoitu ja innovatiivinen yritystapahtuma mahdollistaa erottautumisen kilpailijoista.

Jokainen yritystapahtuma on uniikki kokonaisuus, ja täynnä tärkeitä yksityiskohtia, jotka hioutuvat tavoitteiden mukaisesti. Onnistuneet kohtaamiset tukevat parhaimmillaan yrityksen kasvua, kontaktiverkostoja ja uusasiakashankintaa.

Oli kyseessä firman pienet kesäjuhlat, keskisuuret seminaarit tai tuhansien osallistujien konferenssi, me hoidamme tapahtumapalvelut kaikenkokoisiin tapahtumiin laadukkaalla lopputuloksella.

Kuluttajatapahtumat taidolla

Kuluttajille suunnatut tapahtumat ovat isossa roolissa markkinoinnissa ja brändin esilletuomisessa. Tapahtumilla pyritään erottumaan kilpailijoista, sitouttamaan nykyisiä asiakkaita tai houkuttelemaan uusia ostajia. Samalla vahvistetaan omaa kilpailuasemaa ja kasvatetaan myyntiä.

Onnistuessaan kuluttajatapahtumat vastaavat laajan kohderyhmän erilaisiin ja vaihtuviin tarpeisiin. Siksi kuluttajille suunnattujen tilaisuuksien tulee tarjota monipuolisia ja yllättäviäkin elämyksiä. ME Studio rakentaa kuluttajatapahtuman ammattitaidolla. 

Toteuttamiamme yritystapahtumia

Atea Focus 2022

Kylässä on voimaa ja tämä todistettiin, kun Atea Focuksen digitaalinen kylä toivotti tervetulleiksi 2000 ilmoittautunutta vierasta!

Lue lisää »

Tekniikan Akatemia TAF

Tekniikan Akatemia TAF jakaa joka toinen vuosi kansainvälisen Millennium-teknologiapalkinnon, joka myönnetään ihmisten elämänlaatua parantaville ja kestävää kehitystä edistäville teknologisille innovaatioille.

Lue lisää »

Schneider Electric

Innovation Summit Helsinki 2018 Saimme kunnian toimia tapahtumakumppanina Schneider Electricin Suomen ensimmäisessä Innovation Summit -tapahtumassa,

Lue lisää »

Pyydä tarjous