Toteutamme messuosastot näkemyksellisesti ja ammattitaidolla aina suunnittelusta toteutukseen asti.

Messut ovat yritysmaailmassa yksi vuoden tärkeimmistä ja odotetuimmista tapahtumista. Ammattitaitoisesti ja kekseliäästi toteutettu messuosasto tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille ja saa yrityksen brändin erottumaan ympäristöstään mieleenpainuvalla tavalla.

Tehokkuutta ja kiinnostavia yksityiskohtia messuneliöihin

Messuosasto konkretisoituu jo suunnitteluvaiheessa, kun pääset tarkastelemaan kokonaisuutta 3D-mallinnoksen avulla. Tässä vaiheessa voidaan vielä puntaroida eri vaihtoehtojen välillä ja reagoida sujuvasti muutoksiin. Osastokuvat tehdään aina vastaamaan todellista toteutusta.

Meiltä saat turvalliset messurakenteet ja monikerroksiset messuosastot. Voit aina luottaa rakenteiden laatuun ja viimeisteltyyn lopputulokseen. Hoidamme myös osastojen kalustuksen ja muun visuaalisen suunnittelun. Lähdemme siitä, että kaikki valinnat tehdään yrityksen brändin mukaisesti. Kokonaisuuteen sisältyvät painomateriaalien suunnittelu ja tuotanto, kuten seinäkankaat, kyltit ja lattiatarrat sekä osastolla jaettavat brändituotteet.

ME Studio on tapahtumatoimisto, joka toimii yrityksesi tekevinä käsinä ja valvovina silminä messuilla. Kauttamme onnistuu lisäksi osastojen monipuoliset tapahtumapalvelut, kuten tarjoilut, esiintyjät, promoottorit sekä erilaiset interaktiiviset toiminnot tarpeesi mukaan.

Ota yhteyttä »

Toteuttamiamme messuosastoja

Firstbeat CES 2019

Suunnittelimme ja toteutimme Firstbeatille showroom -konseptilla messuosaston Consumer Electronic Show 2019 -messuille Las Vegasissa tammikuussa

Lue lisää »

Blåkläder

Blåkläder osallistui EuroSafety ja FinnBuild messuille syksyllä 2018 upeilla messuosastoilla! Osastojen vetonaulana toimi roikkumishaaste, jossa

Lue lisää »

Pyydä tarjous