Virtuaalitapahtumat tuovat verkon välityksellä ihmiset yhteen ja tavoittavat osallistujat globaalisti

Tapahtumatoimisto auttaa sinua rakentamaan osallistavan kokemuksen virtuaalitapahtumissa.
Tiedämme, miten yleisöön tehdään vaikutus etäisyydestä huolimatta. Virtuaalitapahtumat ovat viime vuosina vakiinnuttaneet paikkansa yritysmaailmassa, kun etätöistä on tullut luonteva osa arkea. 

Virtuaaliympäristö mahdollistaa suuren tavoitettavuuden paitsi kustannustehokkaasti myös vastuullisesti

Virtuaalitapahtumat vaativat erityistä ammattitaitoa ja näkemyksellisyyttä. Onnistuneen toteutuksen ainekset ovat mukaansatempaava käsikirjoitus, johdonmukaisuus ja teknisen puolen huippuosaaminen. Koska virtuaalitapahtuma on ajallisesti rajatumpi verrattuna fyysiseen kohtaamiseen, toteutukselta vaaditaan paitsi sisällön kiteyttämistä myös kykyä ymmärtää yleisön kiinnostuksen kohteita.

Laadimme virtuaalitapahtumaan kekseliään käsikirjoituksen, joka pitää kuulijat otteessaan aina tilaisuuden alusta loppuspiikkiin saakka. Laadukas tekninen toteutus puolestaan takaa tapahtuman häiriöttömän kulun ja yleisöä inspiroivat aktivoinnit.

Vaihtoehtona hybriditapahtuma

Hybriditapahtuma on kahden kohtaamisen yhdistelmä: mukana on kaikki virtuaalitapahtuman keskeiset elementit, mutta osa yleisöstä on fyysisesti läsnä tapahtumapaikalla. Oikein valittu tapahtuma-alusta on avain onnistuneeseen hybriditapahtumaan. Löydämme tapahtumalle tilan, jossa syntyy luonteva yhteys järjestäjien, etäseuraajien ja paikalla olevien välille.

Toteuttamiamme virtuaalitapahtumia

Atea Focus Love

Poikkeusvuoden Focuksen tarina pohjautuu toiveeseen rakentaa täysin erilainen sekä uniikki konsepti, joka rikkoo rikkoo geneerisen

Lue lisää »

Atea Elojuhlat

Elojuhlien tavoitteena oli tuoda yhteen niin Atealaiset, asiakkaat sekä yhteistyökumppanit ympäri Suomen nauttimaan tunnelmallisesta, viimeisestä

Lue lisää »

Pyydä tarjous