Atea Elojuhlat

Elojuhlien tavoitteena oli tuoda yhteen niin Atealaiset, asiakkaat sekä yhteistyökumppanit ympäri Suomen nauttimaan tunnelmallisesta, viimeisestä kesäillasta – virtuaalisesti. Atea halusi Elojuhlillaan kiittää tehdystä työstä sekä rakentaa yhteenkuuluvuuden tunnetta – ja se välittyi viestien sekä palautteiden mukaan lähetystä seuranneille.


Tapahtuman tarina rakentui elokuun pimenevään, mutta lämpimän kesäillan ympärille välkkyvine valoineen, jotka rakensivatkin tapahtuman visuaalisen ilmeen lähetykselle. Atean lämmin kulttuuri sekä brändi oli aistittavissa koko tapahtuman ajan.

Tapahtumakokonaisuus muodostui Atean henkilöstön syksyn kick-off osuudesta ja sen huipensi kaikille, myös asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille yhteinen Lauri Tähkän keikka. Parhaimmillaan lähetystä seurasi lähes tuhat katsojaa, jotka lähettivät sadoittain kesätervehdyksiään viestein sekä kuvin. Virtuaalitapahtumat ovat parhaimmillaan yhteisöllisiä, kun etäosallistujat pääsevät osallistumaan viestien välityksellä ja jakamaan tunnelmiaan tapahtumasta. 

Käsikirjotuksen sekä visuaalisen sisällöntuotannon avulla saimme punottua yhteen sujuvasti asiaosuuksia ympäri Suomea – tervehdys saatiin livenä jopa Norjasta saakka! Lisäksi aktivoinnit, kuten yhteinen mosaiikkikuva, kruunasivat illan – yhdessä sekä vastuullisesti, Atean arvoille ominaisesti.

Pyydä tarjous