Tekniikan Akatemia TAF

Tekniikan Akatemia TAF jakaa joka toinen vuosi kansainvälisen Millennium-teknologiapalkinnon, joka myönnetään ihmisten elämänlaatua parantaville ja kestävää kehitystä edistäville teknologisille innovaatioille. Miljoonan euron innovaatiopalkinnon suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Meillä oli ilo ja kunnia toimia TAF:n tapahtumakumppanina Millennium Technology Prize -palkintogaalassa sekä Millennium Innovation Forum -tapahtumassa.

Kahden vuoden työ ja monet muutokset matkan varrella konkretisoituivat upeisiin virtuaalitapahtumiin, jotka tarjosivat ainutlaatuisen sisällön lisäksi verkostoitumismahdollisuuksia, uniikkeja virtuaalivierailuita ja vaikuttavia kumppaneita. ME Studion vastuulla oli molempien tapahtumien projektinjohto, konseptointi, sekä tapahtumien tuottaminen.

Korkealuokkainen Millennium Innovation Forum tarjosi osallistujille toinen toistaan mielenkiintoisempia puhujia – kansainvälisestikin tunnettuja innovaatiopioneereja, sekä tulevaisuuden suunnannäyttäjiä, kuten esimerkiksi Business Finlandin pääjohtaja Nina Kopola, Nesteen toimitusjohtaja Peter Vanacker ja Sitran yliasiamies Jyrki Katainen. Tapahtumien suurimpia kohokohtia oli tasavallan presidentin osallistuminen virtuaalisesti lähetykseen.

Silloin kun kaikki on epävarmaa ja muutosta täynnä, parasta on hyvät kumppanit ja innostavat asiakkaat, jotka uskaltavat heittäytyä kohti uutta. Kiitos upeille kumppaneille ja ennen kaikkea ennakkoluulottomalle asiakkaallemme TAF:lle, että saimme järjestää teille nämä tapahtumat!

Pyydä tarjous