Finavia – Routes World 2023 Istanbul

Routes World -messut keräävät vuosittain lentoasemia, lentoyhtiöitä sekä ilmailualan eri sidosryhmiä yhteen verkostoitumaan ja suunnittelemaan globaalia lentoliikennettä ja sujuvia yhteyksiä kaikkialle maailmaan. Vuonna 2023 messut järjestettiin Istanbulissa, jossa pääsimme toteuttamaan lentoasemayhtiö Finavian messuosaston.

Osaston suunnittelu lähti käyntiin asiakkaan tarpeesta; mitä toiminnallisuuksia osastolla kuuluu olla ja mitä siellä halutaan tehdä. Osastosta haluttiin visuaalisesti erottuva, joka henkii suomalaisuutta sekä kodinomaista tunnelmaa, tärkeitä toiminnallisia elementtejä unohtamatta. ME Studio suunnitteli osaston asiakkaan toiveiden mukaisesti vastaamaan heidän brändiään ja toiveitaan. Osaston ulkonäkö ja toiminnallisuus hiottiin pienintäkin yksityiskohtaa myöten ja sopivat tekijät kartoitettiin huolella.

ME Studion tuotanto oli myös messujen aikana paikalla somistamassa osastoa ja auttamassa kaikissa käytännön järjestelyissä. Huolehdimme myös kumppaneista Suomessa, sekä tapahtuman logistiikasta globaalisti.

Pyydä tarjous