Atea Focus 2022

Kylässä on voimaa ja tämä todistettiin, kun Atea Focuksen digitaalinen kylä toivotti tervetulleiksi 2000 ilmoittautunutta vierasta!

Tapahtumapäivän aamuna Focuksen kylä täyttyi iloisesta puheensorinasta ja tunnelmasta oli aistittavissa pitkän odotuksen päättyminen. Kylän vieraat pääsivät mm. tutustumaan kumppaneiden monipuoliseen tarjontaan, pähkäilemään tuotanto-ongelmia pakopeleissä ja kuuntelemaan inspiroivia puheenvuoroja. Erityisesti tapahtuman keynote-puhujat Mika Aaltola, Lauri Reuter ja Lauri Järvilehto herättivät mielenkiintoa ja vetivät katsomotkin täyteen kyläläisiä.

Päivä päättyi juhlaviin tunnelmiin, kun Vuoden Digitaalisin Teko -kilpailun voittajat julkistettiin palkintogaalassa. Onnea vielä kerran Commu App ja Etelä-Suomen lomituspalvelut!

Lämpimät kiitokset myös huippukumppanillemme Atea Finland Oy:lle, kun saimme olla mukana toteuttamassa tätä upeaa tapahtumaa meidän koko tiimin voimin! Teidän kanssanne uusien ideoiden rohkeat kokeilut luovat aina mahtavan lopputuloksen ja yritystapahtumat saavat uuden merkityksen. 

Lisäksi isot kiitokset kaikille yhteistyökumppaneillemme Luxid, Era Content, Visual Monkeys, Creative Technology Finland, Taikalyhty Oy, Pågå & Printix; teidän kanssanne on aina ilo tehdä yhdessä töitä.

Tapahtuma numeroina:
2000 Ilmoittautunutta vierasta
40+ Puhujaa
50+ Demoa ja kumppanipistettä

ME Studio vastasi tapahtuman kokonaistuotannosta sekä projektinhallinnasta. Vastasimme myös tapahtuman konseptoinnista sekä visuaalisesta ja teknisestä suunnittelusta ja sen toteutuksesta yhdessä luottokumppaneidemme kanssa. Lisäksi vastasimme tapahtuman kumppanihallinnasta kokonaisuudessaan. Projektiryhmä koostui tapahtuman kahdesta vastaavasta tuottajasta, tuottajasta sekä tuotantoassistenttista. Projektia pidettiin yllä jopa puolentoista vuoden ajan, reagoiden muuttuviin maailmantilanteisiin ja toteutus hiottiin yhteen viimeistellyin lopputuloksin

Pyydä tarjous