Blåkläder

Blåkläder osallistui EuroSafety ja FinnBuild messuille syksyllä 2018 upeilla messuosastoilla! Osastojen vetonaulana toimi roikkumishaaste, jossa kilpailijan täytyi roikkua Blåkläder housuissa 60 sekuntia – onnistuessaan kilpailija palkittiin Blåkläder tuotteilla.

ME Studiolla oli ilo päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan molemmat osastot yhdessä asiakkaan & yhteistyökumppaniemme kanssa. Tavoitteena molemmilla messuilla oli näyttävä ja toimiva osasto, uusien tuotteiden esittely, Blåkläderin verkkokaupan esittely, Blåkläderin tunnettavuuden lisääminen sekä yhteistyöverkostot. Rakenteellisesti osastoilla oli tavoitteena hyödyntää mahdollisimman paljon samoja elementtejä ja materiaaleja molemmissa osastoissa. Oikeanlaisilla ratkaisuilla saimme molemmat osastot tuotettua kustannustehokkaasti sekä ympäristöystävällisesti.

ME Studio suunnitteli molemmat osastot ja toteutti osastojen tuotannon yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Huolehdimme kokonaisvaltaisesti messutoteutusten projektinhallinnasta ja fyysisestä toteutuksesta. Olimme asiakkaan apuna myös visuaalisten materiaalien suunnittelussa ja toteutuksessa. Projektissa työskenteli vastaava tuottaja ja tuottaja.

Pyydä tarjous