EUREKA

EUREKA Innovation Days 2018

Suomi toimi EUREKA puheenjohtajamaana 2017-2018. EUREKA puheenjohtajuus huipentui EUREKA Innovation Days 2018 -konferenssiin Helsingissä toukokuussa. Konferenssi keräsi yhteen lähes 1000 osallistujaa 32 eri maasta kuulemaan liiketoiminnan ja teknologioiden kehityssuunnista, verkostoitumaan sekä keskustelemaan uusimmista tutkimus- ja kehitysprojektien tuloksista.

Konferenssin pääteemat olivat Smart Energy, Smart Health, Smart Industry ja Smart Mobility. Pääteemat olivat esillä niin keynote-puheenvuoroissa, debateissa, paneeleissa sekä useiden rinnakkaisseminaarien puheenvuoroissa. Korkeatasoisen ohjelman rinnalla tapahtumassa oli esillä yli 70 messuosastoa sisältävä kumppanialue. Varsinaisten konferenssipäivien ympärille vieraille järjestettiin myös erilaista oheisohjelmaa. Tapahtuman päätoteuttajana toimi Business Finland.

ME Studio vastasi koko tapahtuman yleisestä projektinhallinnasta, tapahtumatuotannosta sekä visuaalisesta ja teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä kumppaneidemme kanssa. Vastuullamme oli myös kutsumarkkinointi ja osallistujahallinta sekä niistä raportointi. Vastasimme myös koko kumppanialueen suunnittelusta, toteutuksesta, kumppanien markkinointimateriaaleista sekä kumppaniyhteydenpidosta.

ME Studion projektiryhmä koostui tapahtuman vastaavasta tuottajasta, kolmesta tuottajasta sekä tuotantoassistenttista. Jokaisella ryhmän jäsenellä oli projektissa selkeä rooli ja vastuualue, joka mahdollisti saumattoman yhteistyön niin asiakkaan kuin usean eri toimijan välillä. Yritystapahtumat ovat parhaimmillaan osa yrityksen kasvutarinaa ja tämäkin tapahtuma oli huikea menestys sekä asiakkaalle, että ME Studiolle.

Pyydä tarjous