Finavia – Kehitysohjelman päätösjuhlat

4.–5. lokakuuta 2023 juhlistimme Helsinki-Vantaan lentoaseman 10-vuotisen kehitysohjelman päätösjuhlia kaksipäiväisen tapahtuman merkeissä. Kyseessä oli merkittävä päätösetappi vuosikymmenen hankkeen matkassa, jonka tavoitteena oli kehittää Helsinki-Vantaa lentoaseman asiakaskokemusta, vahvistaa Helsinki-Vantaan asemaa Euroopan parhaimpiin kuuluvana lentokenttänä sekä valmistautua tulevaisuuden kasvuun. Kehitysohjelma on Helsinki-Vantaan lentoaseman historian mittavin laajennushanke, johon lentoasemayhtiö Finavia investoi yli miljardi euroa.

Tapahtumissa oli tärkeää tuoda esiin kehitysohjelman keskiössä olleita teemoja, kuten suomalaisuutta ja moderneja palveluita. Terminaalitilat muunnettiin näyttäväksi juhlatilaksi, jossa hankkeen vaiheita päästiin seuraamaan suurilta led-näytöiltä, valaistus luotiin tunnelmaa tukevaksi ja kokonaisuus mietittiin kaikkia juhlavieraita palvelevaksi. Suomen matkailukohteet tuotiin esille teemaloungejen merkeissä ja tarjoiluissa inspiroiduttiin raikkaista suomalaisista mauista. Ohjelma henki juhlallisuutta, jossa ääneen pääsivät niin hankkeen keskiössä olleet henkilöt kuin ministeritason vieraatkin, huipentuen kauniisiin suomalaisiin sävellyksiin.

Lentoasema on tapahtumapaikkana hyvin ainutlaatuinen ja uniikki sekä antaa samalla tuottajille pähkinän purtavaksi logistiikkojen miettimiseksi. Tavaraa tuotiin rekkatolkulla ja turvallisuusaskeleet mietittiin huolella. Kokonaisuus toteutettiin tiiviisti yhteistyössä Finavian sekä muun Helsinki-Vantaa lentoaseman henkilökunnan kanssa.

Pyydä tarjous