Firstbeatin HRV Summit 2019

Firstbeatin HRV Summit palasi Lontoosta Suomeen suurempana kuin koskaan ennen! Saimme kunnian toimia tapahtumakumppanina tässä upeassa kaksipäiväisessä kansainvälisessä huippuseminaarissa, joka kokosi yhteen ennätysmäärän kävijöitä; lähes 500 osallistujaa noin 30 eri maasta.


Yritystapahtumat pystyvät vaikuttamaan globaalisti ja ovat keino tuoda myös kansainvälisesti ihmiset yhteen. Tämän tapahtuman tavoitteena oli tuoda alan ammattilaiset ympäri maailmaa saman katon alle Helsinkiin – oppimaan uutta, keskustelemaan ja inspiroitumaan optimaalisesta suorituskyvystä ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Kahden päivän ajan Firstbeat HRV Summit toimi syvällisen tietämyksen keskustelualustana sille, miten sykevälivaihtelua voidaan hyödyntää niin kuluttajateknologian, huippu-urheilun kuin hyvinvoinnin näkökulmasta. Tapahtuman tärkeimpänä tavoitteena olikin toimia kohtaamispaikkana, jossa jokainen voi oppia, kuinka kehittynyt suorituskyvyn analytiikka auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja yltämään parhaimpaansa.

Tapahtuman pääteemana toimi Optimaalisen suorituskyvyn elementit, minkä vuoksi tapahtumassa käsiteltiin unta ja palautumista, fyysistä kuntoa ja harjoittelua sekä stressiä ja resilienssiä useista eri näkökulmista. Tapahtuman ohjelma sekä asiantuntijoiden ohjaamat rinnakkaisworkshopit rakentuivat näiden teemojen ympärille.

Tapahtumassa vierailla oli uniikki mahdollisuus verkostoitua muiden alan asiantuntijoiden sekä huippuammattilaisten kanssa, sekä käydä arvokkaita keskusteluita kollegoiden sekä Firstbeatin henkilöstön kanssa.

Tapahtumatilan keskiössä oli mielenkiintoinen ja näyttävä esittely-alue, jossa vieraat pääsivät tutustumaan laajasti Firstbeatin ratkaisuihin alan asiantuntijoiden esitteleminä. Visuaalisesti tapahtumatila henki Firstbeatin uudistunutta brändiä ja toimikin myös tehokkaana alustana uudistuneen ilmeen jalkautukselle.

https://www.youtube.com/watch?v=XA0eQqoU5ow

Pyydä tarjous