Great Place to Work Finland

Great Place to Work® (GPTW) tutkii ja kehittää suomalaisten organisaatioiden yrityskulttuuria sekä mittaa työntekijäkokemusta. Great Place to Work® palkitsee Suomen 50 parasta työpaikkaa vuosittaisessa Suomen parhaat työpaikat -gaalassa.

Yritystapahtumat luovat parhaimmillaan mieleenpainuvia elämyksiä ja jättävät pysyvän muistijäljen. Tässäkin jo perinteeksi muodostuneessa gaalassa erityispiirteenä oli huikea tunnelma sekä näyttävä kokonaisuus, kun kaikki 50 parhaiden työpaikkojen joukkoon sijoittunutta yritystä olivat juhlimassa voittoaan! Visuaalisesti tapahtuma oli vaikuttava ja siitä pääsi nauttimaan myös livelähetyksen kautta. Livelähetystä seurattiin illan aikana vajaalta 4000 laitteelta. Paikan päällä juhlimassa oli ennätysmäärä, noin 570 vierasta.

”ME Studion kanssa työskentely oli mukavaa ja sujuvaa projektin alusta loppuun saakka. Odotuksemme yhteistyöstä ylittyi.”
Marianna Hirn, Great Place to Work Finland

ME Studio vastasi tapahtuman yleisestä projektinhallinnasta ja tuotannosta. Suunnittelimme tapahtuman visuaalisen ilmeen ja toteutimme sen yhteistyössä mahtavien kumppaneidemme kanssa.
ME Studion projektiryhmä koostui vastaavasta tuottajasta ja tuottajasta.

Pyydä tarjous