IAB MIXX Awards 2023

ME Studio toteutti Suomen ensimmäisen IAB Finland MIXX Awards -palkintogaalan keväällä 2023. Kansainvälisillä MIXX Awardseilla juhlistetaan digimarkkinoinnin innovaatioita sekä vuorovaikutteisen mainonnan huipputekijöitä. IAB MIXX Awards -palkintogaaloja on järjestetty useissa Euroopan maissa IAB:n toimesta ja vuonna 2023 gaala saapui viimein Suomeen IAB Finlandin järjestämänä, osana heidän 25-vuotisjuhlaa.

ME Studio loi tapahtumalle merkityksellisen konseptin, joka yhdisti palkintogaalan ja juhlaseminaarin saumattomasti. Kummallekin osalle suunniteltiin rohkea ilme, joka ei ainoastaan erottunut, vaan myös syvensi tapahtuman merkityksellisyyttä. Visuaalinen ilme ja kokonaiskonsepti pyrkivät välittämään osallistujille iloa ja innostusta, joka nosti esille tapahtuman tarkoituksen ja arvon. Kun luovuus, innovaatiot ja edelläkävijät kootaan saman katon alle, syntyy valtava määrä energiaa ja ilon hetkiä. Tapahtumalle suunniteltu visuaalinen ilme heijasti juuri tätä energian purkausta räjähdyksenomaisena kukintona.

Usein digitaalisuutta esittävissä kuvituksissa näkee paljon piirilevyjä, koodia ja mielenkiintoisen näköistä, pinnan alla piilevää mekaniikkaa. Halusin tuoda esille lopputulosta, kuinka kaunista kuvaa digitaalisesti voi luoda, miten digitalisuus ilmenee kuvassa ja millainen vaikutus tällä on viestin kohdentamisessa”, kertoo ME Studion visuaalinen suunnittelija Tomi Forsblom.

Tapahtuma yhdisti viihdyttävän ja informatiivisen sisällön, innovatiiviset kumppanipisteet sekä värikkään palkintogaalan, joka toimi tapahtuman kruununa. Tapahtuma toteutettiin tiiviissä yhteistyössä IAB Finlandin tiimin kanssa ja tuotanto soljui vaivattomasti sekä iloisella otteella koko projektin ajan. IAB Finlandin Liiketoiminnan kehitysjohtaja Mira Vaurula kertoi ME Studion kanssa tehdystä yhteistyöstä seuraavaa:

”MIXX Awardsin kumppaniksi valikoitui ME Studio erityisesti siitä syystä, että jo keskustelujen alkumetreiltä meidän brief tapahtuman osalta oli sisäistetty ja ymmärretty hyvin ja olimme selkeästi samalla aaltopituudella. Lisäksi ihastuimme ME Studion visuaalisen suunnittelijan Tomi Forsblomin MIXX Awardsille luomaan visuaaliseen ilmeeseen.

Palkintogaalan ja tapahtuman osalta olimme IAB Finlandina uuden äärellä ja ME Studio oli korvaamaton apu tilaisuuden rakentamisessa. Yhteistyö sujui saumattomasti ja kokonaisuudesta tuli erittäin onnistunut. Saimme valtavasti hyvää palautetta IAB:n jäsenistöltä sekä tilaisuuden osallistujilta. Tilaajana olen erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen sekä yhteistyöhön!”

Kiitos, kun saimme olla osana ihka ensimmäistä Suomen IAB MIXX Awardsia!

Pyydä tarjous