Finavia, Helsinki-Vantaan lentokenttä – Aukion Avajaiset

Finavia käynnisti vuonna 2014 Helsinki-Vantaan lentokentän kehitysohjelman, joka ulottuu 2020-luvun alkuun saakka. Helmikuussa 2019 lentokentän etelä- ja länsisiiven väliin valmistui laajennoksen sydän, Aukio. Aukio on arkkitehtuurisesti vaikuttava kokonaisuus, joka mahdollistaa puitteet erilaisille tapahtumille sekä ilmiölle. Aukion tarkoituksena on myös toimia näköalapaikkana Suomeen ulkomaisille matkustajille.

Toimimme Finavian tapahtumakumppanina Aukion avajaisten järjestelyissä. Tavoitteenamme oli luoda mystinen, Suomen luontoa ilmentävä tunnelma Aukiolle, jossa jokainen vieras pääsee aistimaan aidon elämyksen suomalaisuudesta.

Avajaisten teemana oli taianomainen Winter Wonderland, jota ilmennettiin upealla avajaisshow’lla sekä Aukion tilaa kunniottavilla visuaalisilla somisteilla. Show:n esiintyjät koostuivat kansainvälisestä Vellusta Entertainment esiintyjäryhmästä. Show suunniteltiin ja tuotettiin uniikkina teoksena avajaisiin ja sen kohokohtina olivat muun muassa henkeäsalpaavat trikkaustemput sekä näyttävä valoshow. Tapahtuman juontajana toimi lumoava artisti Paula Vesala.

ME Studion tapahtumatoimisto vastasi koko tapahtuman yleisestä projektinhallinnasta, tapahtumatuotannosta, sisällön-, visuaalisuuden suunnittelusta sekä teknisestä toteutuksesta yhdessä kumppaneidemme Bright Finlandin ja Pågån kanssa. Projektiryhmä koostui tapahtuman vastaavasta tuottajasta ja tuottajasta. Suunnitteluvaiheessa projektissa oli mukana myös ME Studion luova tiimi.

Pyydä tarjous