Brändimme uudistui – ytimessä arvolupaus kasvutarinasta

Tapahtuma-ala on elänyt viime vuosina myllerrysten aikaa. Uudet tuulet ja tekemisen tavat ovat tarjonneet myös meille oivallisen hetken ravistella itseämme – keitä me olemme ja mitä haluamme antaa teille?

ME Studion juuret ovat syvällä tapahtuma-alan sydämessä. Yrityksemme on ajan saatossa kasvanut pienestä ketterästä yksiköstä täyden palvelun tapahtumataloksi, joka seuraa ajan ilmiöitä ja etsii jatkuvasti uudenlaisia lähestymistapoja kohtaamisiin. Ammattitaito, asenne ja kokemus antavat meille erinomaiset mahdollisuudet vastata ajan muuttuviin trendeihin.

Rakensimme uutta brändistrategiaamme yhdessä koko työyhteisön kanssa. Visiomme on olla innostavin tapahtumakumppani, jonka kanssa halutaan luoda huomisen tarinat. Lisäksi teemme töitä sen eteen, että ME Studio olisi nyt ja tulevaisuudessa alan paras tapahtumatoimisto sekä innostava työpaikka tapahtumataitureille.

Brändistrategian tekemisen yhteydessä meille kirkastui myös yhdessä tekemisen ilo – me onnistumme aina yhdessä. Tiimin tuki, avoimuus, kuunteleminen sekä sinnikäs tapa tehdä töitä ovatkin nyt tuotu vahvasti yrityksemme arvoihin.  Meille on lisäksi tärkeää huolehtia siitä, että työntekijämme voivat työskennellä luovasti ja itseään haastaen. Haluamme korostaa työyhteisömme monipuolista osaamista, mikä antaa jokaiselle yksilölle mahdollisuuden kehittyä ja oppia toisiltamme sekä kasvaa laaja-alaisiksi ammattilaisiksi alamme eri osa-alueilla.

Tämän takia brändistrategiamme pitää sisällään arvolupauksemme: ”Teemme tapahtumasta kasvutarinan”. Taitomme on rakentaa jokaisesta tapahtumasta mieleenpainuva hetki, joka nivoutuu osaksi yrityksen suurempaa tarinaa. Tästä versoaa asiakkaillemme kasvua, joka voi tarkoittaa erilaisia asioita, kuten maineen kirkastamista, myynnillisten tavoitteiden saavuttamista tai henkilöstön yhteisen päämäärän tavoittelua. Samalla koemme, että kasvamme itsekin tapahtuma-alan ammattilaisina jokaisen projektin myötä. 

Kasvu, ilo ja ammattitaito näkyvät uudistetussa visuaalisessa ilmeessämme. Tyyliämme edustavat raikas liila, yönsininen, vaalea roosa ja pirskahteleva pistaasi. Kuvat tapahtumista luovat itsessään visuaalista fanfaaria verkkosivuillemme. Myös logomme on saanut uuden muodon ja rinnalleen arvolupauksen, joka kuvaa vahvasti meitä ja yhdessä tekemistä. Kasvulla leikittelevä logo sisältää lukemattomia mahdollisuuksia erilaisiin variaatioihin säilyttäen kuitenkin yhtenäisyyden. Tämä sama ajatus tukee niin logoamme kuin kaikkea toimintaamme.  

Luodaan teille yhdessä huomisen tarinat! Käy lukemassa lisää meistä ja arvoistamme täältä.

Pyydä tarjous