Tapahtumatoimiston hyödyt tilaisuutesi järjestäjänä

Tuottaja kulkee mukanasi aina tapahtuman alkupisteestä loppuhuipennukseen ja varmistaa, että myös sinä pystyt nauttimaan tilaisuudestasi yhtenä vieraana.

Tapahtumatoimisto ja tuottaja pitävät huolta sinusta ja asiakkaistasi. Me olemme pitämässä huolen siitä, että organisaationne visio tapahtumasta toteutuu ja kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti. Tapahtumakumppanin kanssa työskentely antaa sinulle vapauden keskittyä olennaiseen niin tapahtumapäivänä, kuin koko projektin aikana. Oli kyseessä sitten uusien verkostojen luominen, yhteistyökumppanuuksien ylläpitäminen tai myynnin kasvattaminen – me annamme sinun keskittyä organisaatiosi ydinosaamiseen, samalla kun me toteutamme meidän ydinosaamistamme tapahtuman järjestämisessä. 

Meidän toimintatapojen kulmakiviä on tehdä työtä ihminen ihmiselle. Tämä tarkoittaa sitä, että haluamme aidosti tietää kuulumisenne ja toiveenne sekä olla helposti lähestyttävä kumppani. Halutessanne projektitapaamiset sujuvat yhteisten lounaiden merkeissä tai vaikkapa pomppulinnassa, sillä me mukaudumme juuri teidän toimintatapoihinne. Meidän tuottajille saa aina soitella tai whatsappailla. Tärkeintä on löytää tapa pitää yhteyttä, joka vähentää sinun taakkaasi ja säästää sinun ajan muihin työtehtäviin.

Tapahtuma pitää sisällään useita elementtejä ja sen toteuttamiseen tarvitaan lukuisia alihankkijoita ja palveluntarjoajia sekä työntekijöitä. Tuottaja koordinoi näitä kaikkia ja verkostoistamme löytyykin parhaimmat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut sinun tarpeillesi. Olemme myös oivallisia kääntämään painavimmatkin kivet silloinkin, kun ratkaisuvaihtoehdot ovat vähissä tai mikäli mutkia tulee vastaan. Ongelmat on aina tehty ratkaistaviksi ja siinä olemmekin experttejä. Huolehdimme muutokset ja yllättävät tilanteet aina niin, että asiakkaamme toiveet ja visio tapahtumasta edelleen toteutuvat.

Vaikka et olisikaan aiemmin hyödyntänyt tapahtumatoimistoa tilaisuuden järjestäjänä etkä välttämättä tiedä mistä kannattaisi lähteä, ole meihin silti rohkeasti yhteydessä. Pystymme tarvittaessa järjestämään myös pelkästään apua projektikoordinointiin tai toteuttamaan yhden osa-alueen tapahtumastasi. Toteutamme kaikennäköisiä -ja kokoisia projekteja, joten kerro meille, minkälainen kokonaisuus sopisi teille!

Pyydä tarjous