Yhdessä asiakkaan kanssa tiedon ja elämysten äärellä

Schneider Electric järjestää säännöllisesti laadukkaita tapahtumia, joissa asiakkaille tarjotaan unohtumattomia kokemuksia painavan asian rinnalla. ME Studio on yrityksen pitkäaikainen tapahtumakumppani ja mieleenpainuvien kohtaamisten rakentaja.

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energia- ja automaatioratkaisujen tarjoaja, joka pyrkii edistämään kestävää kehitystä ja auttamaan asiakkaitaan energiatehokkuuden parantamisessa. Yrityksellä on Suomessa 20 toimipaikkaa ja noin 500 työntekijää.

Ison organisaation arkea elävöittävät lukuisat tapahtumat ympäri vuoden. Kvartaaleittain pidettävien segmenttikohtaisten tilaisuuksien lisäksi yritys järjestää kerran vuodessa yhden isomman tapahtuman, joka on suunnattu kaikille asiakasryhmille ja kumppaneille.

Schneider Electricin Suomen strategia- ja kehitysjohtaja Sirpa Ikola painottaa kaikessa tapahtumajärjestämisessä korkeaa laatua, unohtumattomia kokemuksia ja vahvan muistijäljen jättämistä – on kyseessä sitten puhtaasti virtuaalitapahtuma tai fyysinen kohtaaminen. ME Studio on kulkenut asiakkaansa matkassa jo pitkään ja päässyt toteuttamaan onnistuneesti monenlaisia toiveita.

  • On hienoa, että meillä on kumppani, jonka avulla voimme saavuttaa korkealle asetetut tavoitteemme. Asiakkaammekin ovat ihmetelleet, miten nappiin tilaisuudet tuntuvat aina menevän, Ikola iloitsee.

Kohtaaminen saa aikaan liikettä

Ikola sanoo, että tapahtumat antavat mahdollisuuden viettää yhteistä laatuaikaa asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa tärkeiden asioiden äärellä. Samalla ne tarjoavat osallistujille arvokkaita hetkiä verkostoitumiseen, oppimiseen ja ajatusten jakamiseen. Parhaimmillaan tilaisuudet aktivoivat kaikkia aisteja ja herättävät ajatuksia.

  • Erityisesti nykyään, pandemian jälkeisenä aikana, meidän täytyy jatkuvasti pohtia sitä, miten voimme parhaalla tavalla aktivoida kiireisiä asiakkaita.
    Usein he haluavat konkreettisesti testata tuotteita ja ohjelmistoja hahmottaakseen yrityksemme tarjontaa, Ikola kertoo.

Hän painottaa, että pitkäaikainen tapahtumakumppanuus helpottaa työtä merkittävästi: matala kynnys yhteydenottoon, ideoiden rohkea pallottelu ja kumppanin kokonaisvaltainen käsitys asiakkaansa liiketoiminnasta antaa vakaan pohjan tapahtuman konseptoinnille ja lopulta onnistumiselle.

  • ME Studio on oppinut tuntemaan meidät hyvin, ja heillä on täsmällinen käsitys paitsi tarpeistamme myös siitä, miten saamme parhaan hyödyn irti tapahtumasta. He täyttävät myös vaatimuksemme laadusta ja virheettömyydestä kautta linjan: esitykset eivät saa sakata eikä teksteihin tule lipsahtaa kirjoitusvirheitä, Ikola sanoo.

Hyvä tapahtumakumppani mahdollistaa keskittymisen omiin vahvuuksiin

Ikola kuvailee, että yleisellä tasolla työskentely ME Studion kanssa on energistä ja motivoivaa. Samalla yhteistyö antaa tärkeitä näkökulmia päätöksentekoon ja tämän hetken tapahtumamarkkinaan. Esimerkiksi virtuaalisten vuosien jälkeen suhdetta erityyppisten tilaisuuksien järjestämiseen on pitänyt punnita uusilta kulmilta.

Näkemyksellisyyden ja konseptointitaidon lisäksi tapahtumakumppani auttaa paitsi tapahtumakokonaisuuden hallinnassa myös lukuisissa pienemmissä yksityiskohdissa aina juontajan valinnasta visuaalisen ilmeen luomiseen ja rekvisiitan suunnittelusta äänenhallintaan.

  • ME Studion vahvuuksia ovat rautainen ammattitaito ja monipuolisuus. Kun tiedämme, että kaikki tämä on osaavissa käsissä, voimme itse keskittyä itse sisältöön eli siihen, missä me olemme parhaita, Ikola summaa.

Tässä sarjassa kysymme asiakkailtamme, mitkä ovat onnistuneen tapahtuman elementit, ja mitä merkitystä tapahtumilla on yritykselle isossa kuvassa.

Pyydä tarjous